Η Μεσημβρία Οινοποιητική στην DETROP 22-24/2/2020
7 Φεβρουαρίου, 2020
Η Βασιλική σας δροσίζει διπλά… στο Πάρκο Cafe-Bar Restaurant
23 Ιουλίου, 2020
Show all

Συμμετέχουμε στο 2ο Rosé Grand Tasting @Thessaloniki

Συμμετέχουμε στo 2o Rosé Grand Tasting @Thessaloniki ║ Η Άνοιξη των ροζέ κρασιών που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Ιουλίου στο ξενοδοχείο Makedonia Palace.

Hμερομηνία: Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020
Tόπος: βεράντα του ξενοδοχείου Makedonia Palace
Ωράριο λειτουργίας: 18.30 - 20.30 & 21:00 – 23:00 (Στο ενδιάμεσο διάστημα ο χώρος θα αδειάσει από τους επισκέπτες και θα απολυμανθούν οι κοινόχρηστες επιφάνειες)
Είσοδος: 5€ (περιλαμβάνεται το ατομικό ποτήρι γευστικής δοκιμής)
Για τους επαγγελματίες του κρασιού και της γαστρονομίας (Horeca, bars, wine bars), η είσοδος είναι δωρεάν με την επίδειξη της επαγγελματικής τους κάρτας.
Η 2nd Rosé Grand Tasting @Thessaloniki, ακολουθώντας συγκεκριμένο υγειονομικό πρωτόκολλο, θα υλοποιηθεί σε ασφαλές περιβάλλον για τους επισκέπτες και τους εργαζόμενους.
Καθώς θα τηρηθεί ανώτατος αριθμός επισκεπτών, συνιστούμε σε όλους τους επισκέπτες (καταναλωτές και επαγγελματίες) να κάνουν προκράτηση για την αποφυγή πιθανής καθυστέρησης στην υποδοχή και την έκδοση εισιτηρίων.
Η 2nd Rosé Grand Tasting @Thessaloniki, μια εκδήλωση η οποία στοχεύει στην ανάδειξη της ποικιλομορφίας των ροζέ κρασιών, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020, στη βεράντα του ξενοδοχείου Makedonia Palace.

Οι επισκέπτες, επαγγελματίες και καταναλωτές, θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσουν συγκεντρωμένα σε έναν χώρο, ως επί τπ πλείστον, τα ροζέ κρασιά της εξαιρετικής σοδειάς του 2019.

Κρασιά εκπρόσωποι των κυριότερων ελληνικών ροζέ ονομασιών προέλευσης, γεωγραφικών ενδείξεων, ποικιλιών αμπέλου, πολλές νέες κυκλοφορίες αλλά και σημαντικές ξένες ετικέτες του διεθνούς αμπελώνα.

Σχεδόν 80 κρασιά, ταξινομημένα ανάλογα με την ποικιλιακή τους σύνθεση, θα σερβίρονται στους επισκέπτες από μια ολόκληρη ομάδα οινολόγων και εξειδικευμένων συνεργατών της Wine Plus, οι οποίοι θα επιμελούνται και τη σωστή λειτουργία της γευστικής δοκιμής.

Επιπλέον, οι λεπτομερείς πληροφορίες για το κάθε κρασί θα βρίσκονται τυπωμένες δίπλα στη φιάλη έκθεσής του, συμπεριλαμβανομένης της τιμής του. Οι επισκέπτες έχουν την άνεση να δοκιμάσουν το κάθε κρασί με την ησυχία τους, να κρατήσουν σημειώσεις στο εύχρηστο WP wine notebook.

Μπορείτε να διαβάσετε εδώ τη λίστα των συμμετεχόντων ετικετών.

Σας προσκαλούμε, λοιπόν, στη 2nd Rosé Grand Tasting @Thessaloniki, μια καταπληκτική γευστική δοκιμή με ευχάριστα, φρουτώδη, δροσιστικά ροζέ κρασιά σε έναν όμορφο χώρο πάνω στην παραλία της Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιείται από τη Wine Plus στη Θεσσαλονίκη.

Στη Wine Plus, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζόμενους και τους επισκέπτες των εκδηλώσεών μας, μελετήσαμε με μεγάλη προσοχή τα υγειονομικά πρωτόκολλα λειτουργίας των εστιατορίων, των ξενοδοχείων και τις οδηγίες για την ασφαλή διεξαγωγή εκδηλώσεων.
Δημιουργήσαμε τα δικά μας πρωτόκολλα, τροποποιώντας τις συνθήκες υλοποίησης των εκδηλώσεών μας, ούτως ώστε να τηρηθούν και οι πιο αυστηρές υποδείξεις.
Μπορείτε να διαβάσετε εδώ το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Wine Plus για τη διεξαγωγή της 2nd Rosé Grand Tasting @Thessaloniki.

Η Rosé Grand Tasting @Thessaloniki πραγματοποιείται με την αιγίδα του Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης.
EnglishGreek