Το μεζεδοπωλείο «Κεχριμπάρι» κερνάει Ρετσίνα Βασιλική. Φροντίστε να είστε εκεί!
Ιούλιος 31, 2019
Η Μεσημβρία Οινοποιητική στηρίζει και ενισχύει τo έργο της Χ.Α.Ν.Θ. Ασβεστοχωρίου
Σεπτέμβριος 28, 2019
Show all

Η Μεσημβρία Οινοποιητική ενισχύει έμπρακτα το «Fundraising Gala Dinner» με την Ελένη Τσαλιγοπούλου

Οι Γυναίκες στην Ογκολογία (W4O-Hellas) με την ευκαιρία της Εβδομάδας Δράσεων Πρόληψης για τη Γυναίκα Σεπτέμβριος 2019 – Θεσσαλονίκη διοργανώνουν Fundraising Gala Dinner με καλεσμένη την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τους Bogaz Musique για μία μοναδική παράσταση. Τα εξαιρετικά κρασιά που θα προσφερθούν στο Gala Dinner για την φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση είναι μια ευγενική χορηγία από την Μεσημβρία Οινοποιητική ενισχύοντας και στηρίζοντας το έργο της W4O Hellas.


Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019
Porto Palace Hotel, Θεσσαλονίκη
Ώρα προσέλευσης 21:00

Τα έσοδα θα διατεθούν για την στήριξη υπηρεσιών κατ’ οίκον νοσηλείας για ογκολογικούς ασθενείς στη Θεσσαλονίκη

Τιμή πρόσκλησης 50€
Διαθεση προσκλήσεων:
TSAKALOU PR 2310250655
GA PLASTIC SURGERY 2310440890
DR ΕΛΕΝΑ ΦΟΥΝΤΖΗΛΑ 2310262100


W4O Hellas
Οι «Γυναίκες στην Ογκολογία» είναι ένα δυναμικό δίκτυο γυναικών, με έδρα την Αθήνα και Πανελλαδική δράση, που ασχολούνται με την Ογκολογία, με κύριους στόχους την προώθηση του διαλόγου για ευκαιρίες, λύσεις, απαντήσεις σε κοινά προβλήματα, ένας χώρος έκφρασης και υποστήριξης των γυναικών Ογκολόγων, αλλά και ένα πρωτοπόρο δυναμικό δίκτυο υποστήριξης, ενημέρωσης και ουσιαστικής κοινωνικής προσφοράς με επίκεντρο τη γυναίκα ασθενή με καρκίνο.
Μέσω του δικτύου «Γυναίκες στην Ογκολογία», η γυναίκα ασθενής με καρκίνο θα βρει την στήριξη, την κατανόηση, την ενημέρωση που χρειάζεται αλλά και την ουσιαστική αρωγή του επιστήμονα σε κάθε διεκδίκηση που αφορά την υγεία της.


EnglishGerman